Kraftringen

Ett skönare inomhusklimat för fler än 30 Kraftringen-kunder!

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av
framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen.

Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 260 000 energikunder och närmare 600 medarbetare. Vi erbjuder lösningar inom el, värme, kyla, gas, fiber, entreprenad och andra energirelaterade tjänster.

Fjärrvärme är en stor del av vår verksamhet och är ett bra sätt att värma hus och lokaler på ett sätt som ger lågt klimatavtryck. Vår produktion sker helt med fossilfria bränslen sedan 2018, men vi söker ständigt att förbättra våra produkters miljöprestanda och erbjuder därför sedan ett antal år en produkt vi kallar Smart Värme. Den bygger på NODA:s smarta energitjänst NODA Building, som möjliggör både högre komfort och lägre kostnader.
Vi räknar med att återbetalningstiden är cirka ett år.
En god affär för alla parter!

I början av 2022 inledde Kraftringen och Eslövs Bostads AB (Ebo) ett storskaligt samarbete med målet att ge märkbara miljövinster och samtidigt ett jämnare inomhusklimat i 1750 av Ebos bostäder i Eslöv. Ny utrustning och AI-baserad styrning för att hantera större mängder information om både väderförhållanden och inomhusklimatet i varje lägenhet möter hyresgästernas behov tidigare genom att använda det samlade förbrukningsmönstret.

Läs mer om vårt samarbete med Ebo här:
https://www.kraftringen.se/pressnyheter/2022-q1/220131-samarbete-och-ai-gynnar-miljo-och-hyresgaster-i-eslov/

Läs mer om Smart Värme här: https://www.kraftringen.se/foretag/energitjanster/service-underhall-foretag/smart-energistyrning/

Är du Kraftringen-kund och vill koppla upp din byggnad?

Kontakta Johnny Ragazzo (070-232 40 54) hos Kraftringen.

Är du energileverantör och vill komma igång med NODA Building?

Kontakta Martin Borgqvist, martin.borgqvist@noda.se

NODA Intelligent Systems

NODA Karlshamn
Netport Science Park
Biblioteksgatan 4
374 35 Karlshamn, SwedenNODA Malmö
Malmö Ground
Bredgatan 4
211 30 Malmö, Sweden


© 2022 NODA Intelligent Systems | Integritetspolicy