Vår vision är att skapa en värld där hållbar energi är tillgänglig när, var och hur den önskas.

Om NODA

NODA Intelligent Systems (NODA) är ett spin-off-företag från forskning inom artificiell intelligens (AI) vid Blekinge Tekniska Högskola, Sverige. NODA grundades 2005 och har kontor i Karlshamn och Malmö i Sverige. NODA har kunder och partners i hela Europa, Nordamerika och Asien. NODAs fokus är att utveckla och marknadsföra AI-baserade lösningar för termiska system som fjärrvärme och fjärrkyla, värmepumpar och gas. Utöver detta har NODA en stark kontinuerlig relation med universitet och forskningsinstitut i relation till forskning och innovation.

NODA arbetar tillsammans med flera partners och kunder för att implementera sin teknik och marknad. Dessa partners sträcker sig från stora globala företag till lokala och regionala energiföretag och fastighetsägare. Traditionellt har NODAs fokus främst legat på fjärrvärme, men de senaste åren har vi sett ett ökat fokus på hybridsystem baserade på termiska processer som kraftvärme, värmepumpar och överskottsvärme. Detta ger NODA ett brett spektrum av arbetskunskaper om olika typer av system och hur de kan kombineras.

NODA arbetar i hela produktions- och leveranskedjan avseende produktutveckling från kärnforskning till operativ produkt, och deltar rutinmässigt i internationella och nationella forsknings- och innovationsprojekt.

NODA Intelligent Systems

NODA Karlshamn
Netport Science Park
Biblioteksgatan 4
374 35 Karlshamn, SwedenNODA Malmö
Malmö Ground
Bredgatan 4
211 30 Malmö, Sweden


© 2022 NODA Intelligent Systems | Integritetspolicy